Hva er ditt seilprosjekt?

Ditt seilprosjekt er vårt seilprosjekt.

Vi har startet noe vi kaller for ditt seilprosjekt. Det betyr at vi bryr oss om helheten i nettopp ditt seilprosjekt. Du tar kontakt med oss, så ser vi prosjektet sammen. Lite eller stort, og finner løsninger som får prosjektet gjennomført og målet ditt nådd. Det handler om smartere løsninger og gode løsninger til ditt behov.

FRAM XVIII

Fram XVII har hatt sin første treningshelg. With Marine har levert hele seilgarderoben med North Sails. Riggeverkstedet har levert all løpende rigg i topp racing kvalitet og seilloftet er involvert med diverse trekk, finurlige tilleggsdetaljer på de nye seilene, samt service og vedlikehold. Christen With er lagets seilmaker og Coach, samt reserve. Et viktig prosjekt for With Marine som en læreplattform. Alle våre prosjekter bruker vi til å oppdatere og heve våre kunnskaper i tillegg til å bistå prosjektet.

Les mer

Raa Glede

Raa Glede er nå et avsluttet prosjekt for vår del, da båten nå er solgt. Men det har vært et viktig prosjekt for With Marine både forretningsmessig så vel som et fantastisk prosjekt hvor vi har fått høstet mye god lærdom og kunnskap i prosessen med å utvikle båten til å vinne seilaser. Seier i ORCi NM og Skagen Race "over all" må sies å være høydepunktene.

Les mer

Enderpearl

Dette er en CNB 76 som kom til Norge i fjor. Den er Norges største havseiler som seiler tur og regatta i norske farvann. Vi har gleden av å få gjøre arbeide og bruke vår kunnskap og resurser på denne båten.

Nytt storseil, North Sails 3Di Endurance.

Nytt 1:2 storseilsfall feste soppe og tres inn

Nytt storseilskjøte, festet med soft shackle, SWL 7000 KG!