Vi har hengt i master siden 1957

Med historie og erfaring kommer løsninger for fremtiden.

Ta vare på verdiene dine

mast og rigg er båtens ryggrad

With Marine AS har tre riggavdelinger på Østlandet; Leangbukta i Asker. Hos Heitmann Marin i Drøbak og på Framnæs Maritime i Sandefjord.

Vårt team besitter en bred kompetanse innen fagfeltet. 

Vi har en variasjon i yrkes- og seilbakgrunn sammen med spredte nasjonaliteter fra både Europa og Oceanien.Vi gjennomfører service og kontroll av alle typer seilbåtrigger. Gjennom 60 års drift har vi nødvendig kunnskap og godt samarbeid med alle de store maste-produsentene. Vårt fokus er dine behov.

Gottifredi Maffioli tauverk

Anerkjent som verdens ledende produsent av tauverk til seilbåter. Enten du seiler jolle, skal ut på havseilas eller trenger det beste for grand prix racing så finner vi produktet for deg blant GM sitt utvalg av produkter.
Våre riggere spleiser å tilpasser så det passer perfekt for ditt bruk.

Smooth sailing

For mange er Harken selve symbolet på det beste dekksutstyret. Ingenting blir så smidig som Harken. VI sørger for å sette sammen det utstyret som er riktig for din målsetning. Om det er å vinne regatta på "kortbaner" som er målet, og fintuning er det absolutt viktigste så er det kanskje én løsning. Mens om du har andre mål så kan det være mange andre løsninger som det riktige. Vi har både kunnskapen, utstyret og ikke mins viljen og ønske om at ditt prosjekt skal lykkes.

Hall Spars Rigs

Hall Spars har siden starten i 1980 spesialisert seg på design av kvalitets-karbonfibermaster, -bommer og karbonkomponenter.
Vi mener få eller ingen andre kan måle seg med erfaringen og ekspertisen som Hall Spars sitter med. Dagens utstyr krever at vi til enhver tid jobber med det siste innen teknologi og materialer.

Rullesystem og blokker

Innovativ fransk leverandør av rullesystem og blokker. VI har jobbet med Karver siden de startet opp i 2003 og kjenner de fantastiske produktene veldig godt

Southern Spars - teknologien har ingen begrensinger.

Fart og styrke ønsker de fleste seg. Og noen ganger må ting spesiallages. Da er Southern Spars det beste valget. Sammen med kunden kan vi bygge karbonmasten - eller bommen sammen med en total "riggpakke", som møter de høyeste kravene du måtte ha.

Seldén.

Svensk kvalitet til fingerspissene