Møt våre eksperter. Best på alt fra dekket og opp.

SNAKK MED EN AV VÅRE EKSPERTER

01 Christen With

Christen With

Manager / selger

Christen er først og fremst seiler og har vært det hele livet. Han bruker sin kunnskap hver dag for å bidra til beste løsning og produkt. Han deler gjerne sin erfaring og kunnskap. Den spenner fra praktisk turseilas til regattaseiling på høyeste internasjonale nivå. Fra båtbygging til mastebygging og søm av seil, det være seg tur eller regatta. Ikke så mange har vunnet VM med egen bygget båt, rigg og seil.

02 Pål Berntsen

Pål Berntsen

Senior selger

Pål Berntsen er en meget habil seiler som er vokst opp med regattaseiling. Hans erfaring spenner fra små entype-klasser til de aller største havseilere vi har i Norge. Større og tyngre prosjekter havner som regel på Pål sin pult. Hvis du har et prosjekt du vil gå i gang, ta kontakt for faglig tyngde.

03 Jesper Åberg

Jesper Åberg

Rig manager

Jesper er en erfaren seiler med erfaring fra alt fra jolle til stor havkryssere. På regattabanen er han sentral om bord i 8 meteren Wanda. Jesper er utdannet ingeniør fra Calmers og har jobbet som rigger i mange år.

04 Bror With

Bror With

Selger

Bror er i dag selger etter først å ha jobbet som seilmaker og rigger før han fikk permisjon for å jobbe på det Svenske Americas Cup - laget "Artemis".

Der jobbet han blant annet med Karbonfiber og støping, samt spleising av tau. Det han har kommet hjem med av kunnskap brukes hver dag i bedriften.

Bror var første Nordmann på foiler under seil. Han seiler sin egen Moth og er ettertraktet mannskap på større båter.

05 Øyvind Thoresen

Øyvind Thoresen

Loft manager

Det Øyvind ikke kan om seilsøm, er det sannsynligvis ikke verdt å kunne. Hans erfaring som seilmaker i 25 år er viktig når brukte seil og skader skal vurderes og repareres. Mange en landslagsseiler har vunnet edelt metall i utlandet med seil som Øyvind har produsert.

06 Margrete Helle

Margrete Helle

Seilmaker

Margrete er seilmaker med et lideskapelig forhold til nøyaktighet og kvalitet. Hennes erfaring i reparasjon av spinnakere og canvas-arbeider er uvurderlig. Hennes IF er stadig å se i tet.

07 Noel Sharp

Noel Sharp

Rigger

Noel er en erfaren seiler fra Australia. Han har jobbet i With Marine i mange år og har vært med på å løse mang en utfordring hvor hans material- og verktøy-kunnskap har vært uvurderlig i løsing av oppgaven.

08 Nick Willetts

Nick Willetts

Rig manager Drøbak

Nick slo seg til i Norge etter at han var med på Volvo Ocean Race med "Innovation Kværner". Han kom da fra å ha vunnet både Whitbread Round The World Race og Sidney Hobart Race på "New Zealand Endevour". Nick er både seilmaker og rigger. På de store prosjektene var han også ansvarlig for de kompliserte vinsjsystemene. Nick leder i dag vårt riggeverksted i Drøbak.

09 Eirik Hole

Eirik Hole

Rigger

Vokst opp med seiling på Asker Seilforening sitt anlegg på Blakstadtangen. Seilt mye jolle og de senere årene storbåt; 2018 fast mannskap på RåGlede. Jobbet tidligere som junior seiltrener for Optimist- og Europa-jolle

10 Mat Emeschajmer

Mat Emeschajmer

Rigger og seilmaker

Mat jobber som rigger om sommeren og som seilmaker på vinteren. Han har en mer allsidig bakgrunn ved at han har jobbet som profesjonell klatrer, syklet jorden rundt og har med seg spesiell kunnskap når det gjelder bygging, spesielt med karbonfiber.

11 Joe Schultz

Joe Schultz

Kontroller

With Marine vokser og vi er glade for å ha fått Joe med på laget for å holde orden på ordre og bestillinger. Han vil også avlaste Pål og Christen som i dag bruker en del tid på administrasjon. Joe er opprinnelig Amerikansk. Han har utdannelse og praksis fra HR, regnskap og ledelse. Han kommer nå fra HR avdelingen i den Amerikanske ambassaden i Oslo.

12 Daniel Ingebretsen

Daniel Ingebretsen

Rigger sesong

Daniel er 1.Styrmann På Christian Radich. Erfaren seiler og sjømann. Når han ikke er på Radich eller henger i master for With Marine finner du Daniel først i feltet i sin J-80.

13 Eiler Kamfjord

Eiler Kamfjord

Rigger sesong Drøbak

Kaptein og Los. Erfaren seiler med teknisk kunnskap om rigg og seil. Har jobbet som rigger for Heiberg Rigg i mange sesonger ved siden av jobben som Los i Ytre Oslofjord.
Seiler regatta og tur i egen X-332

Nøkkelkompetanse: