Møt våre eksperter. Best på alt fra dekket og opp.

SNAKK MED EN AV VÅRE EKSPERTER

01 Christen With

Christen With

Manager / selger

Christen er først og fremst seiler og har vært det hele livet. Han bruker sin kunnskap hver dag for å bidra til beste løsning og produkt. Han deler gjerne sin erfaring og kunnskap. Den spenner fra praktisk turseilas til regattaseiling på høyeste internasjonale nivå. Fra båtbygging til mastebygging og søm av seil, det være seg tur eller regatta. Ikke så mange har vunnet VM med egen bygget båt, rigg og seil.

02 Pål Berntsen

Pål Berntsen

Senior selger

Pål Berntsen er en meget habil seiler som er vokst opp med regattaseiling. Hans erfaring spenner fra små entype-klasser til de aller største havseilere vi har i Norge. Større og tyngre prosjekter havner som regel på Pål sin pult. Hvis du har et prosjekt du vil gå i gang, ta kontakt for faglig tyngde.

03 Øyvind Thoresen

Øyvind Thoresen

Loft manager

Det Øyvind ikke kan om seilsøm, er det sannsynligvis ikke verdt å kunne. Hans erfaring som seilmaker i 25 år er viktig når brukte seil og skader skal vurderes og repareres. Mange en landslagsseiler har vunnet edelt metall i utlandet med seil som Øyvind har produsert.

04 Bror With

Bror With

Selger

Bror har i år delvis permisjon for å jobbbe på Danmarks Sail GP Team. https://sailgp.com/ . Dette er samme båtene som ble brukt i Americas Cup 2019 hvor Bror jobbet for det Svenske laget "Artemis".

I vår bransje må man ut for å høste og lære det ypperste. Vi er glade for at vi har Bror ute og gleder oss hver gang han kommer hjem og vi kan høste og benytte oss av hans kunnskaper.

Bror var første Nordmann på foiler under seil. Han seiler sin egen Moth og er ettertraktet mannskap på større båter.

07 Noel Sharp

Noel Sharp

Rigger

Noel er en erfaren seiler fra Australia. Han har jobbet i With Marine i mange år og har vært med på å løse mang en utfordring hvor hans material- og verktøy-kunnskap har vært uvurderlig i løsing av oppgaven.

08 Nick Willetts

Nick Willetts

Rigger og seilmaker

Nick slo seg til i Norge etter at han var med på Volvo Ocean Race med "Innovation Kværner". Han kom da fra å ha vunnet både Whitbread Round The World Race og Sidney Hobart Race på "New Zealand Endevour". Nick er både seilmaker og rigger. På de store prosjektene var han også ansvarlig for de kompliserte vinsjsystemene. Nick leder i dag vårt riggeverksted i Drøbak.

10 Hedda Roll

Hedda Roll

Seilmaker lærling

Hedda er nå nærmest å regne som fullverdig seilmaker, selv om hun rent formelt ikke er ferdig med sin trainee/lærling-utdannelse. At hun jobber under 3 av Norges dyktigste seilmakere, er nok ingen ulempe, men først og fremst er det hennes egen fortjeneste at hun suger opp læringen og omsetter den i effektivt og flott arbeide.

13 Eiler Kamfjord

Eiler Kamfjord

Rigger sesong

Kaptein og Los. Erfaren seiler med teknisk kunnskap om rigg og seil. Har jobbet som rigger for Heiberg Rigg i mange sesonger ved siden av jobben som Los i Ytre Oslofjord. Seiler regatta og tur utfra Fjærholmen Tønsberg Seilforening.