Møt våre eksperter. Best på alt fra dekket og opp.

SNAKK MED EN AV VÅRE EKSPERTER

01 Christen With

Christen With

Manager / selger

Christen er først og fremst seiler og har vært det hele livet. Han bruker sin kunnskap hver dag for å bidra til beste løsning og produkt. Han deler gjerne sin erfaring og kunnskap. Den spenner fra praktisk turseilas til regattaseiling på høyeste internasjonale nivå. Fra båtbygging til mastebygging og søm av seil, det være seg tur eller regatta. Ikke så mange har vunnet VM med egen bygget båt, rigg og seil.

02 Pål Berntsen

Pål Berntsen

Senior selger

Pål Berntsen er en meget habil seiler som er vokst opp med regattaseiling. Hans erfaring spenner fra små entype-klasser til de aller største havseilere vi har i Norge. Større og tyngre prosjekter havner som regel på Pål sin pult. Hvis du har et prosjekt du vil gå i gang, ta kontakt for faglig tyngde.

03 Espen Guttormsen

Espen Guttormsen

Leder avd. Drøbak

Espen er en av Norges mest erfarne havkappseilere og har blant annet to Volvo Ocean Race bak seg; Inovation Kværner og Djuice. Han har 25 års erfaring som trener eller sportsjef for OL-seiling i Norge. Mange internasjonale medaljer - regjerende verdensmester i ORC. Espen har erfaring som seilmaker, vært ansvarlig for optimalisering av rigg og utstyr på grand prix båter såvel som OL-joller. Har god kunskap om optimalinsering av rating i lys av VPP/polardiagram.

Espen leder vårt kontor i Drøbak.

03 Jesper Åberg

Jesper Åberg

Rig manager

Jesper er en erfaren seiler med erfaring fra alt fra jolle til stor havkryssere. På regattabanen er han sentral
om bord i 8 meteren Wanda. Jesper har utdannelse fra Chalmers i Göteborg og har jobbet som rigger i mange år.

03 Kjell Inge Heiberg

Kjell Inge Heiberg

Senior rigger

Meget erfaren rigger og dyktig seiler. Tidligere eier og Daglig Leder av "Heiberg Rigg" fra oppstart  i 2003 og frem til 2018, da han solgte bedriften til With Marine for å realisere drømmen om langtur med familien. Han er nå tilbake og vi er veldig glade for å ha Kjell Inge med på laget. Med sin lange erfaring og gode fagkunnskap om rigg og utstyr, tilfører Kjell Inge mye kompetanse til regatta- og turseilere. Han startet med seiling i Optimist og har siden konkurrert aktivt i mange joller, kjølbåter og storbåtklasser og har medaljer fra NM, EM og VM. Var blant annet med på Kværner Innovation(VOR/Withbread) prosjektet og har jobbet som innleid seiltrimmer på superyachten Highland Fling. Siden 2000 har han vært storseilstrimmer for Team Fram og Sira og er en av nøkkelpersonene for å holde alt teknisk utstyr i tipp topp stand.

04 Bror With

Bror With

Selger

Bror har i år delvis permisjon for å jobbbe på Danmarks Sail GP Team. https://sailgp.com/ . Dette er samme båtene som ble brukt i Americas Cup 2019 hvor Bror jobbet for det Svenske laget "Artemis".

I vår bransje må man ut for å høste og lære det ypperste. Vi er glade for at vi har Bror ute og gleder oss hver gang han kommer hjem og vi kan høste og benytte oss av hans kunnskaper.

Bror var første Nordmann på foiler under seil. Han seiler sin egen Moth og er ettertraktet mannskap på større båter.

05 Øyvind Thoresen

Øyvind Thoresen

Loft manager

Det Øyvind ikke kan om seilsøm, er det sannsynligvis ikke verdt å kunne. Hans erfaring som seilmaker i 25 år er viktig når brukte seil og skader skal vurderes og repareres. Mange en landslagsseiler har vunnet edelt metall i utlandet med seil som Øyvind har produsert.

06 Margrete Helle

Margrete Helle

Seilmaker

Margrete er seilmaker med et lideskapelig forhold til nøyaktighet og kvalitet. Hennes erfaring i reparasjon av spinnakere og canvas-arbeider er uvurderlig. Hennes IF er stadig å se i tet.

07 Noel Sharp

Noel Sharp

Rigger

Noel er en erfaren seiler fra Australia. Han har jobbet i With Marine i mange år og har vært med på å løse mang en utfordring hvor hans material- og verktøy-kunnskap har vært uvurderlig i løsing av oppgaven.

08 Nick Willetts

Nick Willetts

Rigger og seilmaker

Nick slo seg til i Norge etter at han var med på Volvo Ocean Race med "Innovation Kværner". Han kom da fra å ha vunnet både Whitbread Round The World Race og Sidney Hobart Race på "New Zealand Endevour". Nick er både seilmaker og rigger. På de store prosjektene var han også ansvarlig for de kompliserte vinsjsystemene. Nick leder i dag vårt riggeverksted i Drøbak.

10 Hedda Roll

Hedda Roll

Seilmaker lærling

Hedda er nå nærmest å regne som fullverdig seilmaker, selv om hun rent formelt ikke er ferdig med sin trainee/lærling-utdannelse. At hun jobber under 3 av Norges dyktigste seilmakere, er nok ingen ulempe, men først og fremst er det hennes egen fortjeneste at hun suger opp læringen og omsetter den i effektivt og flott arbeide.

11 Joe Schultz

Joe Schultz

Kontroller

With Marine vokser og vi er glade for å ha fått Joe med på laget for å holde orden på ordre og bestillinger. Han vil også avlaste Pål og Christen som i dag bruker en del tid på administrasjon. Joe er opprinnelig Amerikansk. Han har utdannelse og praksis fra HR, regnskap og ledelse. Han kommer nå fra HR avdelingen i den Amerikanske ambassaden i Oslo.

12 Daniel Ingebretsen

Daniel Ingebretsen

Rigger sesong

Daniel er 1.Styrmann På Christian Radich. Erfaren seiler og sjømann. Når han ikke er på Radich eller henger i master for With Marine finner du Daniel først i feltet i sin J-80.

13 Eiler Kamfjord

Eiler Kamfjord

Rigger sesong

Kaptein og Los. Erfaren seiler med teknisk kunnskap om rigg og seil. Har jobbet som rigger for Heiberg Rigg i mange sesonger ved siden av jobben som Los i Ytre Oslofjord. Seiler regatta og tur utfra Fjærholmen Tønsberg Seilforening.