Vi ønsker det aller beste for alle våre kunder. Derfor er North Sails det enkle valget.

North Sails - Verden største seilmakerkjede

North Sails er verdens største seilmakerkjede. Det er en grunn til det. Det er fordi pris, kvalitet og fokuset på riktige seil til riktige oppgaver finner veien til flest mennesker. 

North Sails filosofi har siden 1956 vært å samle de aller beste seilmakere i hele verden for gjennom samarbeide, skape de beste seil til enhver bruk. North Sails størrelse har satt kjeden i stand til å være ledende på både utvikling og produksjon. I dag bygges seilene i egne eide fabrikker som drives etter moderne metoder. Designere sitter rundt i hele verden og gjør ikke annet enn å konstruere seil. De "gamle" seilmakerne har fått frigjort tid til å håndtere deg og dine behov på beste måte for sammen å skape seil du vil være fornøyd med år etter år.

Fart uten kompromisser

Her har vi det ypperste innen seil. Som eneste seilmaker i verden, leverer vi nå støpte seil med delamineringsgaranti. Disse seilene er ikke bare mer solide, de går også fortere, høyere og har et bredere vindregister. Dette er alternativet for den kresne tur eller regattaseiler som ønsker det beste.

Les mer om 3Di

Lett, smidig og sterk

North Sais nye lamineringsmaskin for seilduk er verdens mest avanserte. Her lamineres alle komponenter samtidig med det resultat at lamionatet blir lettere, mykere og sterkere. NPL Sport er det rene regatta-alternativet for lette regattaseil til alt fra joller til havseilere. Dette laminatet er også i utstrakt bruk på Code-seil. NPL Tour er som navnet sier, vårt tur-alternativ, men her er kvalitet og formstabilitet så fantastisdk god at dette også brukes til regatta der soliditet og lengre levetid er ønskelig. NPL Downwind er laminatalternativet for sløre og lenseseil der stabilitet er prioritert.

Vevd revolusjon

North Sails har revolusjonert vevet Dacron. Til tur er vevet Dacron et fantastisk solid materiale som gir flest mil med trygg og komfortabel seilas. Når Are Wiig skulle satse på Golden Globe Race falt valget naturlig på dette alternativet.

I regatta er disse dukene i utstrakt bruk på båter som Express, Soling, Drake, X-99, etc.